BLACK FRIDAY

Gaudeix de grans ofertes en inscriure’t en els programes i campus de les BARÇA Academy

 

El Black Friday arriba a el Barça Academy

Si busques una última empenta per inscriure't a la Barça Academy, aquí la tens: ¡Llancem ofertes especials amb motiu de el Black Friday! Amb elles, l'estil Barça és més accessible que mai, de la mà de professionals amb l'ADN del nostre club i les millors instal·lacions per a aprendre futbol i valors. I ara, a el millor preu.

La Barça Academy és una de les pedres angulars del nostre club i estan repartides per tota la geografia mundial. En elles formem de manera integral a petits esportistes, d'entre 6 i 18 anys. D'una banda, els transmetem l'estil de joc i la filosofia de treball de l'FC Barcelona, ​​seguint el mateix mètode que practiquen els professionals de la primera plantilla. De l'altra, els ensenyem a créixer en l'esforç, la humilitat, el respecte i el treball en equip.

I per les exigències actuals de la Covid-19, en tots els casos apliquem les mesures sanitàries que ens exigeixen les autoritats de cada país, perquè jugar a futbol sigui més divertit i segur que mai. Forma part d'un projecte esportiu i educatiu únic, ara amb importants descomptes!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut