Els Wild Boars de Tailàndia, convidats pel Barça a participar a la Barça Academy World Cup 2019

Els Wild Boars de Tailàndia, convidats pel Barça a participar a la Barça Academy World Cup 2019

El Club convida els 12 nens tailandesos d’un equip de futbol i el seu entrenador que han estat rescatats d’una cova subterrània a venir el pròxim abril a Barcelona com a mostra de suport

L'equip de futbol tailandès dels Wild Boars (els Senglars Salvatges), format per un grup de 12 joves d’11 a 16 anys que van quedar atrapats durant 18 dies en una cova inundada a Tham Luang, situada al nord del seu país, ha estat convidat pel FC Barcelona i la Fundació del Barça a visitar Barcelona la propera primavera i gaudir de diverses accions promogudes des del Club.

Entre altres activitats, els jugadors podran participar de la Barça Academy World Cup, la trobada internacional que totes les Barça Academy del món celebren per Setmana Santa i que en l'edició del 2019 espera reunir a les instal·lacions del Club més de 2.000 nens i nenes de les més de 40 escoles de futbol del FC Barcelona situades en els cinc continents.

Els 12 jugadors i el seu entrenador, Ekapol Chantawong, també participaran en una sèrie de xerrades relacionades amb els valors que el Barça en el marc del projecte Masia 360 i podran amarar-se de barcelonisme gaudint des de la grada del partit que jugui aquella setmana el primer equip del FC Barcelona al Camp Nou.

L'operació de rescat dels 12 nens tailandesos i el seu monitor va finalitzar aquest dimarts 10 de juliol amb èxit, amb la participació d'un total de 19 bussos després de més de dues setmanes. El FC Barcelona ha lamentat la mort d'un dels submarinistes responsables del rescat. Els joves esportistes aniran la propera setmana a l'hospital provincial de Chiang Rai, on passaran un reconeixement mèdic complet.

Des del primer moment el Club s’ha solidaritzat amb aquests nens i les seves famílies, als quals els va transmetre el seu suport i també els va enviar 12 samarretes del primer equip i una samarreta per a l'entrenador.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut