Gran primera temporada de la Barça Academy Pro New York

Gran primera temporada de la Barça Academy Pro New York

Els jugadors barcelonistes de Long Island sumen tres títols de Lliga i apunten a un quart

La Barça Academy Pro Nova York ha saldat la seva primera temporada de vida amb uns grandíssims resultats, com ho demostra el bon nombre de títols aconseguits, amb un total de tres Lligues, a les quals en breu s’hi podria sumar una quarta. Ha destacat especialment la victòria de l’equip 2004 Red, que s’ha imposat en la New York Club Soccer League – National Premier League (NYCSL NPL), una de les competicions més importants de la zona.

Els jugadors dirigits per Daniel Rivas han aconseguit el triomf final després d’acabar en primera posició a la fase regular i de classificar-se directament per a la final del play-off, en què s’han vist les cares amb el SUSA FC, el segon classificat de la lligueta i el qual la Barça Academy PRO Nova York no havia pogut guanyar en tota la temporada.

Els barcelonistes es van endur el títol després d’imposar-se a la final jugada al Brentwood State Park per 4-0. El Sub-14 Red jugarà a Boston l’ENPL Eastern Playoffs, el Campionat Nacional, en què es veurà les cares amb els altres vencedors de tota la conferència Est.

A més, l’equip 2007 Red s’ha emportat el títol a la NYCSL NPL U12, i ha estat el campió de la fase regular amb un equip format per jugadors un any més petits (Sub-11). Els jugadors d’Arnau Alcoverro han demostrat una bona progressió en el joc al llarg de la temporada malgrat enfrontar-se a jugadors un any més grans.

El conjunt 2006 Red s’ha assegurat almenys la segona posició a la categoria NYCSL NPL U12 Blue, tot i que encara podria aspirar a convertir-se en campió en els propers dies. L’equip liderat per Daniel Rivas es va proclamar subcampió de la NY State Cup U12 diumenge passat, ja que va perdre el partit amb un penal a l’últim minut de la pròrroga.

Finalment, el conjunt 2004 Blue ha alçat el títol de la NYCSL Metropolitan League, una lliga regional que seria la Segona Divisió de la NPL. La regularitat de l’equip en aquesta competició li ha permès proclamar-se vencedor a tres jornades per al final. Gràcies a aquest triomf, diumenge passat l’equip va jugar la Tri-State Final Four, en què els blaugranes es van classificar per a la final, que van guanyar a la pròrroga per 2-1 al CT Rush de Connecticut.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut