L’FCBEscola Istanbul Beko organitza el seu primer torneig amb les millors escoles turques

L’FCBEscola Istanbul Beko organitza el seu primer torneig amb les millors escoles turques

La competició se celebra la tarda del 23 d'abril a la seu de la Universitat de Maslak

Les celebracions del Dia del Nen a l’FCBEscola Istanbul Beko estan marcades per l'organització aquest proper dilluns 23 d'abril de la primera edició d'un torneig en categoria sub-10 en què prendran part les millors escoles futbolístiques de tot el país.

El primer Torneig FCBEscola Istanbul Beko tindrà lloc a les instal·lacions de la Universitat Tècnica d'Istanbul (ITÜ) i comptarà amb la participació de Galatasaray SK, Bursaspor, Fenerbahçe SK, Basaksehir SK, Göztepe SK, Kasimpasa SK, Altinordu SK i l’FCBEscola Istanbul. La competició, en la qual es disputaran un total de 20 partits, arrencarà a les 13 h i es desenvoluparà en sistema de fase de grups, semifinals i final.

“Es tracta d'una gran oportunitat per mostrar la nostra metodologia, crear noves col·laboracions i ajudar a desenvolupar el futbol base a Turquia enfortint les nostres relacions amb la resta d'escoles del país. A més, estem convençuts que aquest torneig és l'escenari perfecte perquè els nens mostrin un bon futbol, a més de valors i esportivitat”, reconeixen els directors de Projecte Local de l'escola turca, Albert Medall i Jesús Almansa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut