Els equips Sub-14 de l’FCBEscola Dubai i l’FCBEscola Riad comparteixen copa de campions

Els equips Sub-14 de l’FCBEscola Dubai i l’FCBEscola Riad comparteixen copa de campions

Les escoles acorden aixecar juntes el trofeu després d'acabar empatades el temps reglamentari i el llançament de 20 penals

Dos equips de l’FCBEscola han protagonitzat un curiós fet en el torneig Aspire Sports Tour Tournament celebrat a Dubai, i és que han compartit el trofeu de campions de la categoria Sub-14. L’FCBEscola Riad (Aràbia Saudita) i l’FCBEscola Dubai (Emirats Àrabs) es veien les cares a la final després de superar la fase de grups i les semifinals. Després d'acabar el temps reglamentari amb empat a 1 gol i de més de 20 llançaments de penal sense errors, les escoles van decidir compartir el títol de campions. 

També va alçar la copa de guanyadors l'equip Sub-16 després d'acabar primers en la fase de grups i acabar derrotant per un ajustat 3-2 l’Spanish Soccer School amb un gol en els últims instants. En la categoria Sub-10, l'equip de l’FCBEscola Dubai va acabar subcampió després de perdre en els penals un cop arribats amb empat a 0 al xiulet final. En Sub-12, l'escola dels Emirats Àrabs va ser la campiona de la fase de consolació després de ser segona a la primera fase.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut