Presentades les FCBEscoles de Lagos i d’Ottawa

Presentades les FCBEscoles de Lagos i d’Ottawa

El FC Barcelona obrirà la primera escola a Nigèria i la quarta escola al Canadà a partir de setembre

Aquest dimarts s’han presentat en roda de premsa l’FCBEscola Lagos, a Nigèria, i l’FCBEscola Ottawa, al Canadà. Amb l’obertura d’aquestes dues noves escoles, el Club comptarà amb 24 FCBEscoles arreu del món, juntament amb les escoles de Bombai (Índia), Moscou (Rússia) i Charlotte (Estats Units), que també entraran en funcionament a partir de setembre.

FCBEscola Lagos

La presentació de l’FCBEscola de Lagos ha tingut lloc al Teslim Balogum Stadium, la seu de la nova escola. A l’acte hi han assistit Iñaki Andreu, director de projectes de l’FCBEscola per Europa i Àfrica; Bernat Villa, director de projecte local de l’FCBEscola Lagos; Leslie Oghomienor, CEO de Blaugrana Sports International Limited; Deji Tinubu, president de la Lagos State Sports Comission i Barr. Seyi Akinwunmi, vicepresident de la Federació de Futbol de Nigèria.

“Estem encantats de presentar aquesta nova escola del Barça a Lagos. Amb el treball constant de totes les parts aquest projecte esdevindrà un gran èxit”, expressa Iñaki Andreu, director de projectes de l’FCBEscola per Europa i Àfrica.

L’FCBEscola Lagos comptarà amb més de 500 nens i nenes. Serà la tercera escola del FC Barcelona a l’Àfrica, després de la de Casablanca, el Marroc; i el Caire, Egipte; inaugurades el 2015 i el 2006, respectivament.

FCBEscola Ottawa

D’altra banda, l’escola d’Ottawa s’ha presentat també aquest dimarts en una roda de premsa realitzada a la seu de la nova FCBEscola, l’École Louis-Riel. L’acte, organitzat pel partner 'BCN Sports', ha comptat amb la presència d’Édith Dumont, directora d’Educació d’Ontario (CEPEO); i Roch Pilon, director de l’École Louis-Riel.

El director de l’FCBEscola, Òscar Grau, hi ha participat a través de videoconferència. “Canadà és un mercat on ja tenim tres escoles en ple funcionament i ens ha acollit molt bé. Després de gairebé 10 campus en aquesta zona, creiem que és moment de crear una activitat continuada a Ottawa, una de les ciutats bilingües del país”, ha explicat Grau.

Aquesta nova escola comptarà amb 300 nens i nenes i entrarà en funcionament a partir de l’octubre. Serà la quarta FCBEscola al país després de les també obertes amb el partner ‘BCN Sports’, primer a  Vancouver i seguidament a Edmonton i Toronto, inaugurades al setembre del 2015 i a l’abril del 2016, respectivament.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut