L’FCBEscola Barcelona, campiona de l'Europa League al torneig FGCM

Els barcelonins van aixecar la copa de guanyadors després de jugar 13 partits en només dos dies

L'equip Sub-10 de l’FCBEscola Barcelona s'ha proclamat campió de la competició Europa League en el torneig internacional FGCM, celebrat a la localitat francesa de Guipry Messac. Els barcelonins han tingut l'oportunitat de guanyar una competició en què prenien part els planters d'alguns dels millors clubs del continent, com l’Olympique de Marsella, el Manchester City, el Benfica, el Servette o l’Stade Rennes.

Els jugadors de l’FCBEscola Barcelona van jugar un total de 13 partits de 10 minuts en dos dies. Després d'acabar tercers del seu grup en la fase inicial, amb partits d'anada i tornada, es van classificar per lluitar pel títol a l'Europa League, on van guanyar totes les eliminatòries que van jugar també a doble partit davant el Riaux en vuitens, el Mònaco als quarts i el Nantes a les semifinals. A la final, els barcelonins es van acabar imposant al Saint Brice per 3-0.

El director de l’FCBEscola Barcelona, Edgar Enrich, ha reconegut que “l'equip va jugar un torneig futbolísticament espectacular i va demostrar l'estil de joc del Club: generant ocasions, amb un futbol creatiu i ofensiu”. El tècnic també ha remarcat que “especialment ha destacat la bona sintonia existent entre els diferents equips, però també entre les aficions, que no van parar d'animar”.

Aquest cap de setmana els equips de l’FCBEscola també van jugar la Pitchoun’s Cup a Marsella (França), on van participar els esportistes dels anys 2008 i 2009 a un bon nivell. També a Salou (Tarragona) es va disputar la Football Cup Barcelona, on els barcelonins van acabar alçant-se amb dos campionats i també van aconseguir un tercer lloc i un cinquè lloc.