FUTBOL

FUTBOL

L'objectiu principal de la Barça Escola és la formació integral dels seus alumnes seguint el model d'escola de futbol propi del FC Barcelona

FUTBOL

La BARÇA Escola és l’escola oficial del FC Barcelona destinada a jugadors i jugadores d’entre 6 i 12 anys.

Dotem els jugadors dels conceptes bàsics del futbol per poder afrontar amb garanties d'èxit els reptes esportius que se'ls plantegin en el futur. També transmetem els valors que representa el FC Barcelona: humilitat, esforç, ambició, respecte i treball en equip.

A la BARÇA Escola se segueix la metodologia i idea de joc característica del club adequada a cada etapa o nivell de formació.

Tots els jugadors/es entrenen dos dies per setmana i juguen partits cada diumenge. A més d'aquests partits de lliga interna, els jugadors/es tenen l’opció de participar en diferents trobades i tornejos que s’organitzen durant el curs.

ORGANITZACIÓ

La BARÇA Escola consta de tres etapes en funció de les edats dels jugadors que hi formen part:

  • Prebenjamins (6 a 8 anys)
  • Benjamins (8 a 10 anys)
  • Alevins (10 a 12 anys)

CALENDARI

La BARÇA Escola inicia l’activitat durant el mes de setembre i la finalitza al mes de juny seguint el calendari escolar.

DIES D'ENTRENAMENT i LLIGA INTERNA

Els entrenaments de la BARÇA Escola es porten a terme dues tardes a la setmana, en funció del torn assignat.

Els equips de la BARÇA Escola participen els diumenges a la tarda a la lliga interna. Aquesta lliga està formada pels diferents equips de cada etapa.

  • Horari d’entrenaments: De 17:30 h a 18:45 h.
  • Horari lliga interna: Entre les 15:00 h i les 17:30 h.

INSTAL·LACIONS

Tant els entrenaments com els partits es porten a terme a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

QUI ES POT INSCRIURE A LA BARÇA ESCOLA?

Per accedir a la BARÇA Escola s’han de superar unes proves d’accés.

Les proves d'accés van dirigides a jugadors i jugadores d’entre 6 i 12 anys. És condició indispensable que la família i jugador/a siguin residents a Catalunya.

Si voleu obtenir més informació amb relació a les proves d’accés, podeu contactar amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic de la BARÇA Escola.

AMISTOSOS, TORNEJOS I TROBADES

A part de la lliga interna de la BARÇA Escola que es disputa cada diumenge, també es participa en altres activitats i esdeveniments de caràcter competitiu i formatiu:

- BARÇA Academy Wolrd Cup

La mateixa BARÇA Academy organitza anualment tornejos d'àmbit internacional en què participen totes les acadèmies d'arreu del món. Una oportunitat única per als jugadors per relacionar-se i conèixer altres cultures, aprenent a través de la mateixa metodologia i valors que es transmeten a la BARÇA Escola.

- Amistosos i trobades

Són partits que juguen els equips de la BARÇA Escola amb diferents clubs provinents de tot el territori català. Aquestes trobades, tornejos i competicions de caràcter amistós se celebren tant a les instal·lacions del club com a fora.

Els formats d'aquestes jornades poden ser variats i la BARÇA Escola participa amb equips o combinats de jugadors.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

Durant la temporada ens podeu contactar mitjançant el següent correu electrònic.

E-mail: barcaescola@fcbarcelona.cat

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut