BARÇA RESIDENCY ACADEMY

La Barça Residency Academy USA és, des d’agost del 2017, la primera i, de moment, única acadèmia residencial del projecte internacional del Club. Situada a la ciutat de Casa Grande (Arizona), neix de l’acord entre el FC Barcelona i Grande Sports World (GSA), acadèmia residencial esportiva i educativa de referència per a joves futbolistes dels Estats Units.

Amb aquest nou projecte, la Barça Academy aconsegueix oferir una nova oportunitat formativa als seus jugadors, en un entorn idíl·lic per al seu desenvolupament integral. Escollida millor instal·lació d’entrenament per la federació americana (USSF) durant 3 anys consecutius, GSA proveeix els jugadors,  les pròpies infraestructures, d’educació obligatòria, preparació universitària, control nutricional, dormitoris, acompanyament dels jugadors, complex d’entrenament atlètic i vuit camps d’entrenament.

La Barça Residency Academy USA està liderada per dos directors de Projecte Local (DPL) provinents del Club, encarregats d’implementar la metodologia Barça en tots els processos futbolístics, i vetllar perquè els entrenadors, jugadors i equips (vuit des de la categoria sub-15 fins a la sub-19) assimilin l’estil de joc i els valors del Barça. Uns jugadors majoritàriament nacionals, provinents de diferents estats, i a vegades d’altres Barça Academy, que prèviament han hagut de superar unes proves d’accés.

Participant amb tres equips a la USSDA, màxima competició de base dels EUA, s’aconsegueix que l’exigència competitiva i la qualitat en els entrenaments s’alineïn, oferint als nostres jugadors més oportunitats d’assolir l'objectiu d’esdevenir jugadors professionals o aconseguir una beca a les millors universitats dels EUA. Tots els jugadors graduats fins ara, han aconseguit una beca universitària o firmat un contracte professional.

La Barça Residency Academy és, per tant, una gran oportunitat per als jugadors de seguir formant-se sota la metodologia Barça, amb el clar objectiu d’assolir la seva excel·lència futbolística.

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut