BARÇA RESIDENCY ACADEMY

BARÇA Residency Academy USA, oberta l’agost del 2017, és la primera i fins ara única acadèmia residencial del programa internacional del club. Situat a la ciutat de Casa Grande (Arizona), va sortir de l'acord entre el FC Barcelona i el Grande Sports World (GSA) i és una acadèmia residencial esportiva i educativa líder per a joves futbolistes dels Estats Units.

Amb aquest projecte, la BARÇA Residency Academy ha estat capaç d’oferir una nova oportunitat d’entrenament als seus jugadors en un entorn idíl·lic perfecte per al seu desenvolupament integral. Per les seves instal·lacions la BARÇA Residency Academy, va ser nomenada com a millor centre d’entrenament per la Federació de Futbol dels Estats Units (USSF) durant tres anys seguits, soncs ofereix als jugadors formació obligatòria in situ, preparació universitària, control nutricional, dormitoris, acompanyament, un complex d’entrenament en atletisme i vuit camps d’entrenament.

BARÇA Residency Academy USA està dirigit per 2 directors de projecte locals (DPL) arribats de la bosa d’entrenadors del FC Barcelona, ​​que s’encarreguen d’implementar la metodologia BARÇA al llarg de tots els processos futbolístics i de garantir que l’estil de joc i els valors de BARÇA siguin assimilats per tots els entrenadors, jugadors i equips (nou de U15 a U19). Aquests jugadors provenen principalment de diferents estats dels Estats Units, però alguns provenen d’altres acadèmies de BARÇA i/o països de tot el món, i tots han hagut de passar certes proves d’accés per entrar-hi.

Quatre equips juguen a la MLS Next, la competició de nivell juvenil més alta d’Amèrica del Nord, per lo que la BARÇA Residency Academy  treballa en garantir l’alineació dels requisits competitius amb una formació de primera qualitat, oferint als nostres jugadors més oportunitats per assolir els seus objectius de convertir-se en jugadors professionals i / o obtenir beques per als millors col·legis. Als Estats Units. Fins ara, tots els jugadors graduats han obtingut una beca universitària o han signat un contracte professional.

Així doncs, la BARÇA Residency Academy és una gran oportunitat per als jugadors de continuar entrenant sota la metodologia BARÇA, amb l’objectiu clar d’aconseguir l’excel·lència futbolística.

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut