BARÇA RESIDENCY ACADEMY

La Barça Residency Academy USA, inaugurada l'agost del 2017, és la primera i única acadèmia residencial al programa internacional del club. Ubicada a la ciutat de Casa Grande (Arizona), va néixer gràcies a l'acord entre el FC Barcelona i Grande Sports World (GSA), i és una acadèmia residencial esportiva i educativa líder als Estats Units per a joves futbolistes.

Amb aquest projecte, la Barça Residency Academy ha pogut oferir una nova oportunitat de formació als seus jugadors i jugadores en un marc idíl·lic i perfecte per al desenvolupament integral. Les instal·lacions de la Barça Residency Academy USA, van ser nomenades les millors instal·lacions d'entrenament per part de la Federació de Futbol dels EUA (USSF) durant tres anys consecutius, i brinda als nens i nenes educació obligatòria, preparació universitària, control nutricional, dormitoris, acompanyament, un complex d´entrenament i vuit camps de futbol.

Barça Residency Academy USA està dirigida per 2 Directors de Projectes Locals (DPL), arribats de la borsa d'entrenadors del FC Barcelona, ​​els quals s´encarreguen d´implementar la metodologia BARÇA en tots els processos futbolístics i d´assegurar que l'estil de joc i els valors del Barça siguin assimilats per tots els entrenadors, jugadors i equips.

Quatre equips juguen a MLS Next, la competició juvenil de més alt nivell d'Amèrica del Nord, per la qual cosa la Barça Residency Academy treballa per assegurar una adequada alineació dels requisits competitius amb un entrenament d'alta qualitat, oferint als nostres alumnes més oportunitats per a aconseguir els seus objectius de convertir-se en jugadors professionals i/o obtenir beques per a les millors universitats als EUA Fins ara, tots els jugadors graduats han obtingut una beca universitària o signat un contracte professional.

La Barça Residency Academy és una gran oportunitat perquè els jugadors segueixin entrenant-se sota la metodologia Barça, amb el clar objectiu d'assolir l'excel·lència futbolística.

 

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut