BÀSQUET

BÀSQUET

BÀSQUET

La BARÇA Escola Bàsquet  és l’escola oficial del FC Barcelona destinada a jugadors i jugadores d’entre 4 i 12 anys.

Dotem els jugadors/es dels conceptes bàsics del bàsquet per poder afrontar amb garanties d'èxit els reptes esportius que se'ls plantegin en el futur. També transmetem els valors que representa el FC Barcelona: humilitat, esforç, ambició, respecte i treball en equip.

Tots els jugadors/es entrenen dos dies per setmana i juguen partits cada 15 dies. A més d'aquests partits de lliga interna, els jugadors/es tenen l’opció de participar en diferents trobades i tornejos que s’organitzen durant el curs.

ORGANITZACIÓ

La BARÇA Escola Bàsquet consta de quatre etapes en funció de les edats dels jugadors/es que hi formen part:

  • Preiniciació (4 a 6 anys)
  • Iniciació (6 a 8 anys)
  • Formació (8 a 10 anys)
  • Precompetició (10 a 12 anys)

Es formen grups de treball amb un màxim de 12 - 14 jugadors per equip, per tal que els jugadors/es puguin gaudir d’una participació més alta durant les sessions.

La BARÇA Escola Bàsquet segueix la mateixa metodologia d’entrenament que els equips formatius del bàsquet base del FC Barcelona.

Hi ha 2 entrenadors per a cada grup i coordinadors els quals supervisen el bon funcionament de les sessions d'entrenament i activitats vinculades amb la BARÇA Escola Bàsquet.

CALENDARI

La BARÇA Escola inicia l’activitat durant el mes de setembre i la finalitza al mes de juny seguint el calendari escolar.

DIES D'ENTRENAMENT i LLIGA INTERNA

Els entrenaments de la BARÇA Escola Bàsquet es porten a terme dues tardes a la setmana, en funció del torn assignat. La lliga interna es juga cada 15 dies els dissabtes al matí.

  • Horari d’entrenaments: De 17:30 h a 18:30 h o de 18:30 h a 19:30 h.

INSTAL·LACIONS

  • Centre Esportiu Municipal Arístides Maillol Les Corts, al carrer Martí i Franquès nº 19-21 de Barcelona.
  • Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

QUI ES POT INSCRIURE A LA BARÇA ESCOLA?

Per accedir a la BARÇA Escola Bàsquet s’han de superar unes proves d’accés que van dirigides a jugadors i jugadores d’entre 4 i 12 anys. És condició indispensable que la família i jugador/a siguin residents a Catalunya.

Si voleu obtenir més informació amb relació a les proves d’accés, podeu contactar amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic de la BARÇA Escola Bàsquet.

AMISTOSOS, TORNEJOS I TROBADES

A part de la lliga interna de la BARÇA Escola Bàsquet que es disputa cada dissabte, també es participa en altres activitats i esdeveniments de caràcter competitiu i formatiu:

 - Amistosos i trobades

Són partits que juguen els equips de la BARÇA Escola Bàsquet amb diferents clubs provinents de tot el territori català. Aquestes trobades, tornejos i competicions de caràcter amistós se celebren tant a les instal·lacions del club com a fora.

Els formats d'aquestes jornades poden ser variats i la BARÇA Escola Bàsquet participa amb equips o combinats de jugadors.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

Durant la temporada ens podeu contactar mitjançant el següent correu electrònic.

E-mail: barcaescolabasket@fcbarcelona.cat

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut