FUTBOL SALA

FUTBOL SALA

Futbol Sala

La BARÇA Escola Futsal  és l’escola oficial del FC Barcelona destinada a jugadors i jugadores d’entre 6 i 12 anys.

Dotem els jugadors/es dels conceptes bàsics del futbol sala per poder afrontar amb garanties d'èxit els reptes esportius que se'ls plantegin en el futur. També transmetem els valors que representa el FC Barcelona: humilitat, esforç, ambició, respecte i treball en equip.

Tots els jugadors/es entrenen dos dies per setmana i juguen partits cada 15 dies. A més d'aquests partits de lliga interna, els jugadors/es tenen l’opció de participar en diferents trobades i tornejos que s’organitzen durant el curs.

ORGANITZACIÓ

La BARÇA Escola Futsal consta de tres etapes en funció de les edats dels jugadors/es que hi formen part:

  • Iniciació (6 a 8 anys)
  • Formació (8 a 10 anys)
  • Precompetició (10 a 12 anys)

Es formen grups de treball amb un màxim de 12 - 14 jugadors per equip, per tal que els jugadors/es puguin gaudir d’una participació més alta durant les sessions.

La BARÇA Escola Futsal segueix la mateixa metodologia d’entrenament que els equips formatius del futbol sala base del FC Barcelona.

Hi ha 2 entrenadors per a cada grup i coordinadors els quals supervisen el bon funcionament de les sessions d'entrenament i activitats vinculades amb la BARÇA Escola Futsal.

CALENDARI

La BARÇA Escola inicia l’activitat durant el mes de setembre i la finalitza al mes de juny seguint el calendari escolar.

DIES D'ENTRENAMENT i LLIGA INTERNA

Els entrenaments de la BARÇA Escola Futsal es porten a terme dues tardes a la setmana, en funció del torn assignat. La lliga interna es juga cada 15 dies els diumenges al matí.

  • Horari d’entrenaments: De 18:00 h a 19:00 h o de 19:00 h a 20:00 h.

 

INSTAL·LACIONS

  • Pista de parquet de l’INEFC de Barcelona.
  • Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí.

 

QUI ES POT INSCRIURE A LA BARÇA ESCOLA?

Per accedir a la BARÇA Escola Futsal s’han de superar unes proves d’accés que van dirigides a jugadors i jugadores d’entre 6 i 12 anys. És condició indispensable que la família i jugador/a siguin residents a Catalunya.

Si voleu obtenir més informació amb relació a les proves d’accés, podeu contactar amb nosaltres a l’adreça de correu electrònic de la BARÇA Escola Futsal.

AMISTOSOS, TORNEJOS I TROBADES

A part de la lliga interna de la BARÇA Escola Futsal que es disputa cada dissabte, també es participa en altres activitats i esdeveniments de caràcter competitiu i formatiu:

Amistosos i trobades

Són partits que juguen els equips de la BARÇA Escola Futsal amb diferents clubs provinents de tot el territori català. Aquestes trobades, tornejos i competicions de caràcter amistós se celebren tant a les instal·lacions del club com a fora.

Els formats d'aquestes jornades poden ser variats i la BARÇA Escola Futsal participa amb equips o combinats de jugadors.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES

Durant la temporada ens podeu contactar mitjançant el següent correu electrònic.

E-mail: barcaescolafutsal@fcbarcelona.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut