BARÇA RESIDENCY ACADEMY USA

BARÇA RESIDENCY ACADEMY USA

ACADÈMIA RESIDENCIAL A EEUU

La BARÇA Residency Academy USA és, des d’agost de 2017, la primera i, de moment, única acadèmia residencial del projecte internacional del club. Localitzada a la ciutat de Casa Grande (Arizona), neix de l’acord entre el FC Barcelona i Grande Sports World (GSA), acadèmia residencial esportiva i educativa de referència per a joves futbolistes dels Estats Units.

Amb aquest nou projecte, la BARÇA Academy aconsegueix oferir una nova oportunitat formativa als seus jugadors, en un entorn idíl·lic per al desenvolupament integral dels mateixos. Escollida millor instal·lació d’entrenament per la federació americana (USSF) durant 3 anys consecutius, GSA proveeix als jugadors, a les pròpies infraestructures, d’educació obligatòria, preparació universitària, control nutricional, dormitoris, acompanyament dels jugadors, complex d’entrenament atlètic i 8 camps d’entrenament.

La BARÇA Residency Academy USA és liderada per 2 Directors de Projecte Local (DPL) provinents del club, encarregats d’implementar la metodologia BARÇA a tots els processos futbolístics, i vetllar per l’assimilació dels entrenadors, jugadors i equips (8 des de la categoria sub-15 fins a la sub-19) de l’estil de joc i valors del BARÇA. Uns jugadors majoritàriament nacionals, provinents de diferents estats, i en ocasions d’altres BARÇA Academy, que prèviament han hagut de superar unes proves d’accés.

Participant amb 3 equips a la USSDA, màxima competició de base dels EUA, s’aconsegueix que l’exigència competitiva i la qualitat en els entrenaments s’alineïn, oferint als nostres jugadors més oportunitats d’assolir els seus propòsits d’esdevenir jugadors professionals i/o aconseguir una beca a les millors universitats dels EUA. Tots els jugadors graduats fins el moment, han aconseguit una beca universitària o firmat un contracte professional.

La BARÇA Residency Academy és, per tant, una gran oportunitat pels jugadors de seguir formant-se sota la metodologia BARÇA, amb el clar objectiu d’assolir la seva excel·lència futbolística.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut