Balanç molt positiu dels FCBCamps d’aquest estiu

Balanç molt positiu dels FCBCamps d’aquest estiu

Més de 15.000 nens i nenes han millorat la seva formació futbolística en els més de 100 campus organitzats arreu del món per l'FCBEscola sota la filosofia d’ADN Barça

El balanç de la campanya estiuenca dels FCBCamps és més que positiu. Per primera vegada a la història de l’FCBEscola s’han organitzat més de 100 campus arreu del món que han reunit a més de 15.000 nens i nenes que han compartit una mateixa proposta metodològica fonamentada en l’ADN Barça. Una xifra amb la que s’ha arribat a més de 30 països entre els que val la pena destacar els primers FCBCamps que s’han organitzat a Islàndia, Grècia, Hongria, Montenegro, Veneçuela, Argentina, Kazakhstan, Austràlia o Líban.

“En aquest pla d’expansió hem apostat fort, en una clar alineament amb la inauguració de l’oficina del Club a Nova York, per incrementar la nostra activitat als Estats Units, aprofitant l’acceleració del creixement del futbol al país nord americà”, explica Isaac Guerrero, Coordinador i Director Tècnic de l’FCBEscola. Una bona mostra de l’èxit del Barça als Estats Units és l’FCBCamp de Louisville, estrenat el passat mes de juliol, en el que van participar 368 jugadors. És un dels campus amb més assistència en els 13 anys d’història de l’FCBEscola.

200 tècnics formats al Club

“Per l’FCBEscola és un repte i una gran responsabilitat exportar el model metodològic del Barça arreu del món. És per aquest motiu que per emprendre aquesta important empresa comptem amb un equip tècnic de primer nivell, referència en el món de la formació específica en futbol. Els principals responsables de que aquest missatge arribi amb la qualitat i el sentit que tots pretenem són aquests 200 tècnics de l’FCBEscola que han recorregut molts quilòmetres per compartir una mateixa passió i una mateixa idea formativa amb tots aquests 15.000 jugadors”, explica Isaac Guerrero.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut