L’FCBEscola s’expandeix a Oceania

L’FCBEscola s’expandeix a Oceania

El FC Barcelona considera Austràlia i Nova Zelanda un mercat estratègic i en aquest primer any s’organitzaran 12 FCBCamps, repartits entre els dos països, a partir del mes d’abril

L'FCBEscola continua la seva expansió internacional i desenvoluparà per primera vegada una acció continuada a Oceania. El projecte es durà a terme conjuntament amb l’empresa BCN Sport Service, que és el partner que el Club té al Canadà, i consistirà en l’organització aquest primer any d’un total de 12 FCBCamps repartits entre Austràlia i Nova Zelanda. L’activitat començarà a partir del mes d’abril.

L’objectiu d’aquesta expansió és el d’estendre la metodologia del model Barça i els valors del Club entre els nens i nenes d’Oceania, garantint-los una formació esportiva de qualitat, sota la direcció de tècnics que depenen del Club.

El projecte s’ha aprovat després de la visita que van realitzar membres de l'FCBEscola el passat mes de gener a Austràlia i Nova Zelanda per conèixer el terreny de primera mà.

19 FCBEscoles als cinc continents

La Junta Directiva del FC Barcelona també va aprovar el passat mes de gener la creació de dues noves FCBEscoles al Canadà, a les ciutats d’Edmonton i Toronto, d’acord amb l’estratègia de creixement i d’implantació de noves FCBEscoles a tot el món.

Aquestes escoles, que aplegaran un total de 300 alumnes cadascuna, s’afegeixen a la de Vancouver, la primera que es va crear al Canadà. Amb l’aprovació d’aquestes noves propostes, el Club comptarà amb 19 FCBEscoles als cinc continents.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut