Belletti gaudeix al costat dels més petits als Clínics de les Barça Academy Orlando, Columbus i Chicago

Belletti gaudeix al costat dels més petits als Clínics de les Barça Academy Orlando, Columbus i Chicago

L"heroi de París" va tenir l'oportunitat de conèixer i compartir una sessió d'entrenament amb els futurs jugadors de la Barça Academy Orlando, l'acadèmia número 50 del projecte Barça Academy a tot el món, que està a punt d'obrir les seves portes.

L'ambaixador del FC Barcelona Juliano Belletti és aquests dies un convidat especial dels Barça Academy Clinics que les Barça Academy d'Orlando, Columbus i Chicago organitzen amb motiu de la gira que el primer equip del Club blaugrana està fent pels Estats Units. 

Durant la tarda de dijous, l’“heroi de París” va passar una bona estona al costat dels més petits a la nova Barça Academy Orlando, que està a punt d'obrir les seves portes al nord de l'estat de Florida, mentre que durant la jornada d'avui divendres farà el mateix a les escoles de futbol que el FC Barcelona té a Columbus (Ohio) i Chicago (Illinois). 

Aquest dijous Belletti es va desplaçar fins al complex d'Austin Tindall Park, on hi ha les instal·lacions de la Barça Academy d'Orlando, l'acadèmia número 50 del projecte Barça Academy a tot el món. Una intensa jornada, plena d'activitats, en la qual el Barça Legend va conèixer bona part dels joves jugadors que les pròximes setmanes formaran part de la primera fornada d'esportistes que iniciaran les seves classes sota la metodologia de joc i els valors del Club. En aquesta línia, Belletti va formar part d'una sessió d'entrenament, que es va allargar prop d'una hora i en la qual van participar prop de seixanta nens, els quals van tenir l'oportunitat de jugar i conversar amb el futbolista, que, a més, els va donar alguns consells de joc. Posteriorment, també va participar en una de la sessió de proves per a més de vuitanta nens i nenes que volen apuntar-se al projecte. 

Juliano Belletti durant la seva participació al Clinic de la Barça Academy Orlando

Després de la jornada a Orlando, Belletti visitarà dues seus més de les deu que el Club té als Estats Units, conversarà una estona al costat dels joves esportistes de la Barça Academy Columbus al matí i es desplaçarà amb avió al migdia per poder estar al costat dels futbolistes de la Barça Academy Chicago a la tarda. Després de jugar i entrenar-sre al costat dels més petits, Belletti s'unirà a la resta de l'expedició nord-americana a Ann Harbor (Michigan), on demà dissabte el primer equip del FC Barcelona disputarà el seu últim partit de pretemporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut