Els Barça Legends Belletti i Henry, de Clínic amb la Barça Academy PRO New York

Els Barça Legends Belletti i Henry, de Clínic amb la Barça Academy PRO New York

Més de 250 esportistes gaudeixen, juntament amb les llegendes blaugrana, d’una jornada molt especial amb el protagonisme del patrocinador del projecte, Spotify

La darrera etapa de la gira Barça in the US del FC Barcelona pels Estats Units ha propiciat una activitat d’entrenaments molt enriquidora per a més de 250 jugadors i jugadores de la Barça Academy PRO Nova New York. Els Barça Legends Juliano Haus Belletti i Thierry Henry han acompanyat els joves esportistes en un clínic en què també hi ha hagut protagonisme per al nou patrocinador de les Barça Academy PRO i de la Barça Residency Academy USA, Spotify, ja que s’ha fet la presentació oficial de la samarreta per a la nova temporada. 
 
La jornada a la instal·lació de Randall’s Island – Field 70 de Nova York s’ha iniciat amb aquesta acció de presentació de la nova camiseta per als esportistes, que portaran el nom de de Spotify, Main Partner del Club, al seu davant. A més dels dos Barça Legends, aquesta activitat ha comptat amb la presència del vicepresident de l’Àrea Esportiva del FC Barcelona, Rafael Yuste; el membre responsable del futbol juvenil de la Junta Directiva, Joan Soler; l’assessor del president, Enric Masip, i el conseller general Associat de Spotify, Steve Kim. 
 
Un cop acabat aquest acte, Juliano Belletti ha estat dirigint els entrenaments dels més de 250 joves esportistes de la Barça Academy PRO New York durant una hora i mitja. Aquesta escola de futbol fundada l’estiu del 2017 va ser la primera amb la condició PRO als Estats Units i està gestionada pel FC Barcelona tant en la part esportiva com econòmica. Actualment compta amb més de 500 esportistes que tenen com a director tècnic, coordinadors i entrenadors principals a tècnics formats a la Ciutat Esportiva Joan Gamper durant diverses temporades. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut