La Barça Academy, novament als cinc continents

La Barça Academy, novament als cinc continents

Barça Academy Camps Australia will be held in Adelaide, Melbourne and Sydney

El projecte Barça Academy tornarà a comptar amb activitat als cinc continents a partir del pròxim hivern amb el retorn dels Barça Academy Camps a Austràlia de la mà d’un nou partner, Akaw Sports. D’aquesta manera, l’escola esportiva del FC Barcelona tornarà a oferir als nens i nenes australians la possibilitat d’aprendre a jugar al futbol sota la metodologia i els valors del Club en propostes d’una setmana.

Els Barça Academy Camps Austràlia 2022/23 se sumaran al centenar que se celebren anualment a tot el món i se celebraran a les ciutats d’Adelaide (Ellis Park, 9-13/01/2023), Melbourne (La Trobe University, 16-20/01/2023) i Sydney (Arc Sports UNSW, 23-27/01/2023) i esperen ser un primer pas per restablir una relació contínua d’activitats amb aquesta regió.

Amb aquest anunci, el projecte Barça Academy es troba novament desplegat per més de 35 països de tot el món, portant la pràctica de l’estil de joc i els valors que han fet famós el FC Barcelona a més de 25.000 nens i nenes cada any. La Barça Academy té un total de 30 projectes oberts de manera permanent a països com els Estats Units (8 Barça Academy), el Japó (5) o l’Índia (4).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut