Sabor dominicà en la inauguració de la Barça Academy Cup Las Américas

Sabor dominicà en la inauguració de la Barça Academy Cup Las Américas

La cinquena edició del torneig internacional Barça Academy Cup Las Américas ja ha iniciat la disputa dels seus primers partits a les instal·lacions dels camps de polo dels Establos a Cap Cana

La cinquena edició del torneig internacional Barça Academy Cup Las Américas ja ha iniciat la disputa dels seus primers partits a les instal·lacions dels camps de polo dels Establos a Cap Cana (República Dominicana). En aquesta edició, són més de 420 esportistes entre els 7 i els 16 anys d'un total de 8 països els que han desfilat a la cerimònia inaugural de l'esdeveniment. El número musical ha comptat amb una exhibició d'una cinquantena de personals tradicionals del carnestoltes dominicà, encapçalats pels colorits Diablos Cojuelos.

Els discursos inaugurals de les autoritats han estat precedits per la benvinguda realitzada per Mario i Lolo, dos jugadors de la Barça Academy República Dominicana, que han agraït a les famílies de tot el continent que es reunissin aquests dies per gaudir del futbol i dels valors del FC Barcelona al seu país. El Barça Legend Sergi Barjuan, el director de projectes de Barįa Academy Amèrica Doménec Guasch i el director de nous negocis i relacions institucionals de Caribbean FC, Antonio Gutiérrez, han estat els encarregats de fer els discursos de benvinguda.

Seguint la línia del gran èxit de la darrera edició del torneig, celebrada el 2019 uns mesos abans de la pandèmia, tots els esportistes i les seves famílies estan gaudint d'aquesta experiència dins d'un mateix complex hoteler, perquè tinguin més estona per intercanviar experiències i gaudir d'una sèrie d´activitats de platja i de piscina impulsades per l'sponsor principal de l'esdeveniment, ScotiaBank, juntament amb altres esportistes del projecte Barça Academy.

Els equips participants en aquesta cinquena edició del Barça Academy Cup Les Amèriques arriben des dels Estats Units (Barça Academy PRO Nova York, Barça Academy PRO Miami, Barça Academy Chicago, Barça Academy Austin, Barça Academy Carolines), Mèxic (Barça Academy Ciutat de Mèxic), Brasil (Barça Academy PRO Brasil) i els Barça Academy Camps de Colòmbia, Guatemala i Puerto Rico. Novament, en aquesta edició també prendran part equips locals, com el Down Town Punta Cana i el Formando Campeones de La Romana.

El Torneig Internacional Barça Academy Cup Les Amèriques es podrà seguir d'online mitjançant la informació, les galeries d'imatges i els vídeos que s'aniran compartint als comptes de les xarxes socials oficials de la Barça Academy:

El hashtag oficial de la competició és #BarcaAcademyAmericas

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut