Bimbo, nou patrocinador de la Barça Academy CDMX

Bimbo, nou patrocinador de la Barça Academy CDMX

L'escola mexicana celebra el seu primer Torneig Barça Academy CDMX

La Barça Academy CDMX ha presentat el seu acord amb el Grup Bimbo com a patrocinador per a la present temporada, pel qual l’escola oficial de futbol del FC Barcelona a la capital mexicana passarà a denominar-se Barça Academy CDMX presented by Bimbo. Aquesta presentació s’ha realitzat durant el Torneig Barça Academy CDMX, celebrat aquest cap de setmana a la Seu Nord, ubicada a The Reforma Athletic Club, on s’han citat un total de 24 equips.

Fruit d’aquesta col·laboració, Bimbo estarà present en diferents espais dels terrenys de joc i de competició de les dues seus que l’acadèmia té a la capital mexicana, i a més tindrà presència tant a la màniga esquerra de la samarreta, com als pantalons i als petos d’entrenament utilitzats pels joves esportistes.

La multinacional també tindrà presència durant la cinquena edició de la Barça Academy Cup Las Américas, celebrada el mes de desembre passat a Cap Cana (República Dominicana), on es van donar cita més de 400 esportistes representants de 8 països diferents.

Primer Torneig Barça Academy CDXM presented by Bimbo

La Barça Academy CDMX presented by Bimbo ha reunit aquest cap de setmana a les instal·lacions del The Reforma Athletic Club un total de 24 equips de les categories Sub-8, Sub-10, Sub-12 i Sub-14 Femení, on han participat a la primera edició del Torneig Barça Academy CDMX presented by Bimbo, i on han pres part nombrosos clubs de la capital asteca i altres equips de Guadalajara i de Pachuca.

_MG_8283

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut