El projecte Barça Academy obre la seva primera escola al Marroc

El projecte Barça Academy obre la seva primera escola al Marroc

La nova acadèmia estarà ubicada a la ciutat de Rabat

El Futbol Club Barcelona continua sumant esforços en el desenvolupament de l’esport arreu del món en el marc del projecte Barça Academy i ara ho fa amb l’obertura, a partir d’aquesta pròxima temporada, d’una nova escola de futbol a la ciutat de Rabat, en la que serà la primera acadèmia del Club al Marroc, tot i que anteriorment el projecte havia comptat amb una Academy a Casablanca.

Així, la capital del Marroc acollirà un centre permanent en què al voltant de 400 nens i nenes d’entre set i quinze anys rebran formació futbolística a través de la metodologia Barça i es formaran en els valors i la filosofia del Club.

Amb presència a 40 països repartits en els cinc continents, entre acadèmies i campus, i un total de 180 camps, la Barça Academy de Rabat serà l’acadèmia número 28 al món.

Més de 25 projectes Barça Academy permanents arreu del món

La Barça Academy és el model d'escola de futbol propi del FC Barcelona adreçat a nens i nenes, i té com a objectiu principal la formació integral dels seus alumnes. Aquest model d'escola de futbol, exportat a escala internacional, pretén estendre la marca Barça i transmetre la filosofia de treball i els valors del Club a la resta del món.

Les escoles treballen amb un model propi, únic, basat en la metodologia Barça des de les categories inferiors fins al primer equip, amb un estil de joc creatiu i ofensiu i amb una transmissió indispensable de valors: respecte, humilitat, esforç, ambició i treball en equip, amb resultats d'èxit contrastats.

Actualment, el FC Barcelona disposa de 28 projectes Barça Academy. Aquests es divideixen en la Barça Escola de Barcelona, les Barça Academy Pro, gestionades directament pel Club tant en la part esportiva com econòmica i que actualment compten amb dues seus als Estats Units (Miami i Nova York); la Barça Residency Academy Arizona (Estats Units), que s’ocupa també de la formació acadèmica dels jugadors i jugadores, i les 23 Barça Academy que hi ha repartides arreu del món.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut