La Barça Escola de Barcelona ja està preparada per començar un any més

La Barça Escola de Barcelona ja està preparada per començar un any més

La setmana vinent començaran els entrenaments del futbol, bàsquet i futbol sala

Coincidint amb l’estrena del curs escolar, la Barça Escola de Barcelona ja està a punt per rebre els seus esportistes. Aquesta setmana, al Palau Blaugrana, els seus responsables van fer la presentació del futbol, el bàsquet i el futbol sala a les famílies, les quals, una temporada més, confien en la metodologia del Barça. 

Joan Soler, directiu responsable del futbol formatiu, va voler ser a la presentació que els entrenadors de futbol van fer als pares i mares per explicar-los quin seria el funcionament de la Barça Escola. Pau Casassa, director tècnic d’EMEA, i Guillem Castro, responsable tècnic de futbol a Barcelona, van ser els responsables d’explicar com aniria la temporada. 

BarçaEscola-002

Per la seva banda, Oriol Grau, responsable de la Barça Escola poliesportiva, va adreçar-se a les famílies per explicar la metodologia de les escoles de bàsquet i futbol sala. Tots ells van estar acompanyats pels diferents entrenadors i entrenadores que aquest any miraran que els nois i noies que participen en la Barça Escola gaudeixin de l’esport en clau blaugrana. 

BarçaEscola-039

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut