El Barça torna al Canadà

El Barça torna al Canadà

El Club organitzarà sis campus de futbol a Toronto, Ottawa, Montreal, Vancouver, Calgary i Edmonton

El FC Barcelona tornarà a tenir presència al Canadà després d’uns anys on la presència culer va desaparèixer i aquest estiu tornarà a organitzar campus de futbol de la mà de Firmament Sports, empresa que col·labora amb el Club des de fa anys a través d'experiències esportives i amb una llarga experiència al mercat nord-americà en la formació de joves jugadors, realitzant camps, clínics, i esdeveniments esportius internacionals.

Així doncs, els nois i noies que ho desitgin podran tornar a gaudir de l'experiència de compartir el mètode d’entrenament del Barça i gaudir d’una experiència inoblidable durant l’estiu. D’aquesta manera, els campus tindran lloc a les dues costes del país durant els mesos de juliol i agost i estaran repartits de la manera següent: Toronto de l’1 al 5 de juliol; Ottawa del 8 al 12 de juliol; Montreal del 15 al 19 de juliol; Vancouver del 22 al 26 de juliol; Calgary del 29 juliol al 2 d’agost; i Edmonton del 5 al 9 d’agost.

Per poder inscriure's cal anar al web oficial https://campscanada.barcaacademy.com/, des d'on també tots els jugadors canadencs que vulguin gaudir de la metodologia Barça s'hi podran inscriure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut