Les proves de la Barça Escola de bàsquet i futbol sala seran el 2 de juny

Les proves de la Barça Escola de bàsquet i futbol sala seran el 2 de juny

Els nens i nenes podran accedir a aprendre a jugar amb un estil característic blaugrana

Un any més, la Barça Escola farà les proves d’accés per a aquells nens i nenes que vulguin jugar a bàsquet i futbol sala a partir del mes de setembre. Això tindrà lloc el proper diumenge 2 de juny als pavellons de la Ciutat Esportiva Joan Gamper a partir de les 12 h del migdia per al bàsquet i les 16 h per al futbol sala.

Els nascuts entre el 2013 i el 2020 podran accedir a fer les proves d’accés del bàsquet, mentre que al futbol sala ho podran fer els que hagin nascut entre el 2013 i el 2018. Aquells que vulguin participar hauran d’omplir el formulari corresponent abans del diumenge 26 de maig i el fet de participar-hi no té cap cost afegit. 

Dues Barça Escola poliesportives

La Barça Escola de bàsquet va començar la temporada 2016/17 i s’entrena al CEM Arístides Maillol, una pista al costat mateix del Palau Blaugrana. Des del seu inici, compta amb Nacho Solozabal i Roberto Dueñas com a assessors de l'escola. Per la seva banda, la Barça Escola de futbol sala va començar al setembre del 2019 i s’exercita a les instal·lacions d’INEFC Barcelona. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut