Sergi Barjuan visita les Barça Academies de Nova York i Columbus

Sergi Barjuan visita les Barça Academies de Nova York i Columbus

El director esportiu de les Barça Academies ha seguit en primera persona els dos projectes durant la seva estada als Estats Units

El director esportiu de les Barça Academies, Sergi Barjuan, ha estat de visita per dues de les acadèmies que el Barça té als Estats Units. Primer va estar a la Barça Academy Pro Nova York i tot seguit es va desplaçar fins a Columbus (Ohio) per veure les evolucions dels joves jugadores i jugadores que juguen amb la metodologia Barça. 

Mentre va ser a la Barça Academy Pro de Nova York, Barjuan va observar els diferents equips durant els entrenaments, va conversar amb famílies i jugadors sobre el seu desenvolupament i va respondre a preguntes per part dels jugadors. A més, va interactuar als entrenaments aportant la seva experiència professional. 

Durant els partits va observar i analitzar l’estil de joc dels equips i va compartir amb els entrenadors el seu punt de vista in situ per tal de compartir l’anàlisi que feia dels xocs. 

A més, els entrenadors de la ciutat dels gratacels van tenir l'oportunitat de disposar d'una taula rodona amb Sergi Barjuan, on es van tractar aspectes del joc blaugrana com la sortida de pilota, com aprofitar les superioritats en atac i com buscar sempre l’home lliure a l’hora de la fase ofensiva del joc. Els tècnics blaugrana van sortir molt satisfets d’aquesta experiència metodològica per seguir sumant coneixements que després s’aplicaran al terreny de joc amb els jugadors i jugadores de Nova York. 

Columbus, segona visita del viatge

Ja a Ohio, Barjuan va visitar les noves instal·lacions de Seldom Seen Park on tindrà lloc l’activitat de la Barça Academy Columbus i va explicar als entrenadors assistents la metodologia general del Barça, la importància dels valors per damunt del resultat i les bases de la Barça Academy de manera global incidint en el desenvolupament dels jugadors com a esportistes i també com a persones. 

Durant les proves d’accés que van tenir lloc a la Barça Academy Columbus durant dos dies, es van poder avaluar els i les aspirants i se'n va destacar la velocitat, la tècnica i la presa de decisions al terreny de joc per veure la maduresa futbolística de cadascú. A més, l’exjugador blaugrana i ara director esportiu de la Barça Academy, va vestir-se de curt i va compartir amb tots els jugadors una estona jugant a futbol. 

A banda dels jugadors i jugadores, també es van avaluar a diferents entrenadors ajudants de cara a la propera temporada. L’staff blaugrana va examinar els seus coneixements futbolístics seguint la metodologia Barça, el llenguatge verbal i no verbal durant el transcurs dels entrenaments, la gestió del grup i com resoldre situacions i accions durant els exercicis al camp de joc. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut