La Barça Academy, present al Congrés Internacional de Futbol i Ciència

La Barça Academy, present al Congrés Internacional de Futbol i Ciència

Pau Casassa, director tècnic de la Barça Academy, va ser un dels ponents estrella durant la trobada

Aquesta setmana ha tingut lloc a Istanbul (Turquia) el Congrés Internacional de Futbol i Ciència amb la presència de Mehmet Büyükeksi, president de la Federació Turca de Futbol, i Osman Aşkın Bak, ministre de joventut i esports del país. També han estat presents Wolfang Schöllhorn o Vincenzo Montella, seleccionador turc, entre d’altres. 

Pau Casassa va presentar el projecte de la Barça Academy a nivell global així com la filosofia i metodologia de la proposta d’entrenament i joc del Barça que proposa històricament el Club. Un cop acabada la seva xerrada, es va obrir el torn de preguntes per part de les persones assistents per entendre millor l’estil Barça.

Per la seva banda, l’Albert Medall, director del Projecte Local de la Barça Academy a Istanbul, conjuntament amb Àlex Español, van ser els encarregats de mostrar amb exemples de com aplicar els principis de la proposta a tots els jugadors i jugadores de la BA Istanbul. 

Visita a les instal·lacions de la Barça Academy Istanbul

Un cop finalitzat el Congrès, han aprofitat la visita per observar els entrenaments dels diferents equips i programes del projecte.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut