Èxit de participació als campus de futbol als Estats Units

Èxit de participació als campus de futbol als Estats Units

Més de 8.000 nens i nenes participen de costa a costa als campus de futbol organitzats per la Barça Academy

Els Estats Units és un país on l’esport forma part de la seva cultura i el futbol és cada vegada més present a la seva vida esportiva diària i els nens i nenes del país practiquen cada vegada més l’esport més popular del món, el futbol. Els nord-americans ja van albergar el Campionat del Món el 1994 i ho tornaran a fer una altra vegada el 2026, conjuntament amb Canadà i Mèxic.   

El Barça té set Barça Academies als Estats Units i és el país que més acadèmies té fora de Barcelona seguit de les sis del Japó. Una de les maneres que els blaugranes tenen d’expandir el futbol és a través dels campus arreu del país. D’aquesta manera, aquest estiu s’han organitzat 63 campus de futbol on 8.050 nens i nenes participen en la manera de jugar i entendre l’esport de Can Barça. Ciutats de tot el país com Nova York, Miami, Seattle, San Francisco, Portland, Denver, Atlanta, Washington, Boston, Chicago, Philadelphia, Detroit, Cincinnati, Minneapolis, Houston, Phoenix o Los Angeles han vist com els participants s’han unit per jugar a futbol amb un estil únic que caracteritza el joc associatiu blaugrana.

Rècord de participació a Seattle

El campus organitzat a Seattle reunirà a 500 entusiastes del futbol i serà la ciutat que més participants tingui el present estiu. Així mateix, les Barça Academies Pro de Miami i Nova York han reunit 1.100 jugadors i jugadores que volen millorar el seu coneixement del joc i que participaran en aquestes jornades de perfeccionament de futbol liderades pels entrenadors que viatgen des de Barcelona.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut