BARÇA ACADEMY PRO MIAMI

BARÇA ACADEMY PRO MIAMI

PREGUNTES FREQÜENTS

Què és la BARÇA Academy PRO Miami?

La BARÇA Academy PRO Miami és l'acadèmia pròpia del FC Barcelona a Miami, Florida, operada plenament pel Club. Oferim als jugadors l'oportunitat d'aprendre i desenvolupar-se per mitjà de la metodologia i els valors del BARÇA.

Quan comença el programa?

El programa comença a mitjans d'agost i acaba al voltant de mitjans de juny. Les dates exactes i els horaris es comuniquen després de l'acceptació dels jugadors, després de les proves.

Com em puc inscriure al programa?

Tots els jugadors han de superar proves abans de poder formar part de la BARÇA Academy PRO Miami.

Com es formen els equips?

Els equips estan formats per nivell i edat, després de les proves.

Ofereixen allotjament?

La BARÇA Academy PRO Miami no ofereix allotjament en aquest moment.

Tindran els jugadors l'oportunitat d'entrenar a Barcelona?

Cada any es seleccionen alguns jugadors de la BARÇA Academy PRO Miami per entrenar a les instal·lacions del FC Barcelona i participar en els tornejos exclusius per a les acadèmies del BARÇA.

Qui són els entrenadors?

Són entrenadors oficials del FC Barcelona que es traslladen a Miami exclusivament per gestionar i dirigir la BARÇA Academy PRO Miami. El director del projecte local i els coordinadors del FC Barcelona compten amb el suport de tècnics titulats locals formats amb els mètodes del club.

Quant costa el programa?

El preu del programa depèn de l'equip, ja que cada equip té el seu propi programa específic. Un cop acceptat, rebràs informació detallada sobre el programa juntament amb les tarifes.

Ofereixen plans de pagament?

La BARÇA Academy PRO Miami ofereix plans de pagament flexibles. Les famílies poden pagar l'inscripció en la seva totalitat (amb un 10% de descompte) o pagar en vuit terminis.

Hi ha descomptes?

La BARÇA Academy PRO Miami ofereix diversos descomptes:

  • 10% de descompte per a famílies que paguen el programa en un sol termini
  • 10% de descompte per cada germà/na addicional inscrit/a
  • Hi ha la possibilitat d'altres tipus de beques i subsidis

Com és la pòlissa d'assegurança?

En cas de lesions o danys físics durant el programa d'entrenament del FC Barcelona, ​​un entrenador esportiu titulat s'encarregarà dels participants. Tots els participants han de tenir la seva pròpia cobertura mèdica. El programa d'entrenament del FC Barcelona només ofereix assegurança de responsabilitat civil en excés (no cobreix els deduïbles) després que s'hagi utilitzat la pòlissa d'assegurança. Els pares han de cobrir tots els costos d'atenció i tractament mèdic, excepte els que estan coberts per la pòlissa de cobertura mèdica en excés del programa.

Sol·licita més informació

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut