BARÇA ACADEMY PRO MIAMI

La Barça Academy PRO Miami és l'acadèmia de futbol base a Florida, el propietari i operador de la qual és el FC Barcelona. Situada a la zona de Miami, ofereix una oportunitat exclusiva per a aprendre la metodologia i els valors de l'inigualable estil i filosofia del Barça.

A la Barça Academy treballem segons el model únic del FC Barcelona, el mateix model que s'aplica a La Masia. A través d'aquesta metodologia, desenvolupem l'estil de joc proactiu, col·lectiu i creatiu que va portar a l'elit a jugadors com Messi, Piqué, Busquets, Jordi Alba, Xavi, Iniesta i molts altres. També emfatitzem la transmissió dels nostres valors: humilitat, esforç, ambició, respecte i treball en equip.

Experiències internacionals

Els jugadors de la Barça Academy PRO Miami poden participar en experiències internacionals úniques i exclusives, com la Barça Academy World Cup i la Barça Academy Cup Las Américas. També poden participar en tornejos a diferents parts del món i fins i tot als Barça Clinics.

Amb la participació en aquests tornejos, els nostres jugadors entren a l'aparador internacional mentre s'enfronten a alguns dels millors equips de futbol base del món.

Staff

El nostre cos tècnic està dirigit per Daniel Meca. Ell i dos coordinadors del FC Barcelona a Barcelona llideren el personal tècnic de la Barça Academy PRO Miami, assegurant que tots els jugadors rebin la millor formació al futbol ia la vida segons la metodologia Barça.

Per a més informació, contacta amb nosaltres mitjançant aquest formulari:

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut