BARÇA ACADEMY PRO MIAMI

La BARÇA Academy PRO Miami és l'acadèmia de futbol base a Florida, el propietari i operador és el FC Barcelona. Situada a la zona de Miami, ofereix una oportunitat exclusiva per a aprendre la metodologia i els valors de l'inigualable estil i filosofia del Barça.

A la BARÇA Academy treballem segons el model únic del FC Barcelona, el mateix model que s'aplica a La Masia. A través d'aquesta metodologia, desenvolupem l'estil de joc creatiu i ofensiu que va portar a l'elit a jugadors com Messi, Piqué, Busquets, Jordi Alba, Xavi, Iniesta i molts altres. També emfatitzem la transmissió dels nostres valors: humilitat, esforç, ambició, respecte i treball en equip.

  • Foment de jugadors creatius i autònoms.
  • Un estil de joc atractiu que sempre busca portar la iniciativa en el joc a través de la possessió de la pilota.
  • Entrenament d'habilitats relacionades amb el joc que col·loquen al jugador dins del context específic del partit.
  • El jugador està al centre del procés d'aprenentatge mentre l'entrenador el guia a través del procés de desenvolupament per millorar les habilitats i la presa de decisions.
  • Educació en valors, desenvolupant persones a través del futbol.
 • La competició és fonamental en el procés de desenvolupament dels futbolistes joves. Per aquesta raó, l'objectiu de la BARÇA Academy PRO Miami és jugar a la màxima categoria per desenvolupar als millors jugadors de la regió.

  Les lligues, amistosos, tornejos nacionals i experiències internacionals són eines claus en el desenvolupament del jugador.

  A la BARÇA Academy PRO Miami els equips juguen a les millors competicions, adaptades al seu nivell i edat, perquè representin un desafiament per a cada jugador i perquè puguin posar en pràctica tot el que els hi ensenyem als entrenaments.

 • La metodologia del FC Barcelona promou l'educació en valors, ajudant al jugador a ser una persona millor alhora que es converteix en bon jugador de futbol.

  Els valors centrals del Barça dins i fora de camp són: la humilitat, l'esforç, l'ambició, el respecte i el treball en equip. S'espera que cada jugador, familiar i aficionat tingui aquests valors fonamentals incorporats.

Miami_International_Experiences
EXPERIÈNCIES INTERNACIONALS
MÉS INFORMACIÓ
MÉS INFORMACIÓ
CONTACTA'NS
Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut