Barcelona Summer Camps

Barcelona Summer Camps

COM ARRIBAR?

Informació sobre el viatge (arribades i sortides)

Segons la Normativa Espanyola, és un requisit obligatori per els participants menors de 13 anys contractar una assistència de vol amb la vostra companyia per que els nens no viatgin sols. A partir dels 13 anys, serà obligat avisar a la vostra aerolínia si un menor viatja sol i serà opcional contractar l’assistència per menors que viatgen sols. Recomanem encaridament comprovar amb la vostra companyia de vol la edat mínima per viatjar sol ja que en algunes ocasions pot variar.

Horari d’arribades

Pack stage Regular (dies 30 de juny, 14 i 21 de juliol):

  • Si arriben sols, entre les 8am i les 2pm, tindrem a disposició a dos persones esperant la vostra arribada per acompanyar-vos fins l’autocar que sortirà de la Terminal 1, passant per la Terminal 2 i portant als jugadors a la residència.
  • Si arriben amb els pares, tenen que deixar-los entre les 4pm i les 7pm en la “Residència Can Carelleu – Sarrià” direcció: Carrer dels Esports, 1-7. 08017 Barcelona

Horari de sortides

Pack stage regular (dies 13, 20 i 27 de juliol):

  • Si marxen sols, entre les 8am i les 2pm tindrem a disposició un autocar per portar als nens des de la residència a la Terminal 1 i Terminal 2 fins el control de seguretat.
  • Si marxen amb els pares, tenen que recollir-los entre les 9am i les 11am en la “Residència Can Carelleu – Sarrià” direcció: Carrer dels Esports, 1-7. 08017 Barcelona

Entrenament a portes obertes i clausura

Els pares i/o acompanyants podreu accedir a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i gaudir veient als vostres fills entrenant a les fantàstiques instal·lacions del FC Barcelona. Els dies d’entrenament a portes obertes son els divendres de cada programa.

Serà necessari inscriure’s enviant les dades personals (nom i cognoms, nom del fill/a i passaport o ID) abans del 16 de juny per raons de seguretat enviant un e-mail a barcacamps@fcbarcelona.cat amb assumpte INSCRIPCIÓ OPEN TRAINING + NOM DEL PARTICIPANT.

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut