Barcelona Summer Camps

Barcelona Summer Camps

FAQ

Viatjar

 • Pel primer pack de dos setmanes del 30 de juny al 13 de juliol teniu que arribar a l’aeroport de Barcelona el 30 de juny i tenir el bitllet de tornada pel dia 13 de juliol.

  Pel segon pack d’una setmana del 14 i el 20 de juliol teniu que arribar a l’aeroport de Barcelona el 14 de juliol i tenir el bitllet de tornada pel dia 20 de juliol.

  Pel quart pack de dos setmanes del 21 de juliol al 27 de juliol teniu que arribar a l’aeroport de Barcelona el 21 de juliol i tenir el bitllet de tornada pel dia 27 de juliol. 

 • No, el vol no està inclòs en el preu. Si el vostre fill viatja sol, haureu d’avisar a la vostre aerolínia i a barcacamps@fcbarcelona.cat

 • Tindrem dos assistents en les dues terminals per garantir la seguretat i control d’arribades de cada una dels participants. Tot i així, és de caràcter obligatori contractar amb la vostra aerolínia el servei d’assistència per els menors de 13 anys (en cas que la contracteu, poseu-vos en contacte amb nosaltres per donar-vos el nom de l’adult que recollirà el vostre fill/a).

 • Sí, a la sortida de l’aeroport tindrem dos assistents esperant a cada un dels nens i els portarà a l’autocar per traslladar-los a la residencia. El dia de sortida els portarem a l’aeroport fins el control de seguretat o punt de trobada amb alguna assistenta de vol contractada. En tots els trasllats tindrem a disposició l’autocar del FC Barcelona. (segons disponibilitat)

 • Els pares que arribin amb els seus fills podran viatjar amb l’autocar fins la residència però no accedir a ella (transport màxim fill + 3 persones). (segons disponibilitat)

 • Si, sempre ho heu de comunicar. Un cop hagueu comprat els bitllets tant d’arribada com de sortida, tindreu que comunicar-nos la informació del vol (horari d’arribada, sortida, número de vol, companyia) a la direcció de correu electrònic barcacamps@fcbarcelona.cat amb l’assumpte: INFORMACIÓ VOLS + NOM DEL PARTICIPANT. En cas que porteu els vostres fills directament a la residència i/o vulgueu trasllat fins la residència, teníeu que enviar un e-mail amb la informació corresponent.

 • Si tens el passaport de UE, USA o Canadà i l’estança és menor a tres mesos no es necessari visat (el passaport haurà de tenir una validesa mínima de tres mesos posteriors a la data prevista de sortida del territori). Els països de l’espai Schengen no necessiten passaport i poden utilitzar el seu carnet d’identitat.

  En aquests enllaços, apareix informació detallada dels països que necessiten visats.

  http://www.exteriores.gob.es/Portal/es/ServiciosAlCiudadano/InformacionParaExtranjeros/Documents/listapaisesvisado.pdf

  http://www.exteriores.gob.es/Portal/es/ServiciosAlCiudadano/InformacionParaExtranjeros/Paginas/RequisitosDeEntrada.aspx

  D’altra banda, si tens qualsevol dubte o inquietud, contacte amb l’ambaixada o consolat espanyol per conèixer els requisits d’entrada al país.

 • No, no son necessàries quan viatges entre Europa, Usa o Canadà i Espanya. En cas de dubte, contacteu amb l’ambaixada espanyola o consolat.

 • No es necessari diners per realitzar les activitats. Recomanem donar-li els diners justos per comprar algunes begudes, souvenirs u altres.

 • Processem una assegurança bàsica per cada un dels participants. Aquesta assegurança no inclou pèrdues d’equipatge.

Sessions d'entrenament

 • Els entrenaments son a la Ciutat Esportiva Joan Gamper del Futbol Club Barcelona.

 • Utilitzarem camp de gespa artificial

 • Els jugadors estaran dividits per edat però en els primers dos dies pot ser que es facin canvis d’equips en funció del nivell i/o les necessitats dels entrenadors per el bon funcionament del campus.

 • El rati és 1 entrenador per cada 10-12 nens.

 • No es necessari tenir un gran nivell per apuntar-te al campus. Aquest campus ofereix un canvi intercultural, viure una experiència Barça i créixer com jugador i persona.

 • Si, fan un entrenament específic durant tres quartes parts de la sessió amb un entrenador de porters.

 • Els entrenadors del FC Barcelona buscaran la millora del rendiment individual i col·lectiu del jugador i garantiran que jugaran en diverses posicions.

 • A Ciutat Esportiva tindrem fisioterapeuta, un equip d’infermers, doctor i una ambulància. En el cas que un nen es posi malalt a la residència se’l traslladarà a l’hospital més proper

 • Els pares o acompanyants estan convidats assistir a l’entrenament de portes obertes els divendres de cada programa. Els pares no podran interferir en els entrenaments i estarà prohibit realitzar vídeos (si que estan permeses realitzar fotografies). Es necessita inscripció prèvia amb el nom complet dels assistents, ID/DNI/Passaport i nom del fill/a a la direcció de correu electrònic barcacamps@fcbarcelona.cat amb assumpte: INSCRIPCIÓ OPEN TRANING+ NOM DEL PARTICIPANT

Desenvolupament del Campus

  1. Quina és la llengua oficial del Barça Academy Summer Camp?

  Anglès i castellà.

  1. Quines altres activitats es realitzen en el campus?

  Cada tarda es realitzaren activitats com anar al Barça Inmersive Tour, visitar la Botiga Oficial del Barça, excursions, Port Aventura (stage 2 setmanes), tour per la ciutat, etc. Veure calendari d’activitats.

  1. Es permeten els telèfons mòbils en el campus?

  Els telèfons mòbils es deixaran a la residència i estaran totalment prohibits a la Ciutat Esportiva. Es podran utilitzar en les excursions que s’autoritzi i en el temps lliure per la tarda. Per la nit es requisaran. 

  1. Quin horari és el millor per trucar als meus fills?

  Recomanem trucar als participants entre les 7pm i les 9pm (hora de Barcelona)

  1. Com podem contactar amb l’staff?

  Pots contactar mitjançant correu electrònic tot el temps. En informació general proporcionarem els números de telèfon dels coordinadors i del director del campus.

  1. Hi ha algun element que estigui prohibit en el campus?

  Alcohol, drogues i tabac estan totalment prohibits en el campus

  1. Com es gestiona un comportament inapropiat en el campus d’un jugador?

  Els jugadors han de respectar als companys, a l’staff i a les regles diàries del campus. En cas que existeixi un comportament greu, ens veurem obligats a l’expulsió immediata. Els pares o tutors seran notificats e informats immediatament i tindran que comprar un bitllet de retorn per el nen.

  1. A nivell legal, quins controls tenen els entrenadors i staff?

  Tots els entrenadors i staff tenen la documentació d’antecedents penals i de delictes de naturalesa sexual en regla. A més a més, el FC Barcelona es compromet a garantir la seguretat i el benestar de cada un dels seus participants.

  1. On puc trucar en cas d’emergència?

  En cas d’emergència, podeu contactar directament per telèfon als coordinadors o director del campus en qualsevol moment.

Residència

  1. La residència té vigilància?

  La residència té videovigilància de 24h i es tanca sota clau a partir de les 9pm amb un conserge per a que cap nen pugui sortir.

  1. Com assigneu les habitacions?

  Les habitacions son dobles amb bany privat i les organitzarem per edats. En algunes excepcions, es podria afegir una habitació individual.

  1. On s’allotgen les nenes participants als campus?

  Tindran habitacions individuals, dobles o triples compartides entre noies.

  1. Estan inclosos els coixins, llençols i tovalloles?

  Els coixins, llençols i tovalloles estan incloses en les habitacions. Recomanem portar una tovallola per portar-la a la platja.

  1. Els nens tenen accés a internet per escriure un e-mail a les seves famílies?

  Si, la residència té WIFI obert per tots els seus residents.

  1. Com és el menjar a la residència?

  El menjar serà variat i saludable. En tots els menjars, es podrà triar entre diversos primers i diversos segons (excepte pícnic en excursions). Podem preparar dietes especials amb requisits alimentaris envaint un e-mail el més aviat possible a barcacamps@fcbarcelona.cat amb l’assumpte DIETA ESPECIAL + NOM DEL JUGADOR

  1. On poden deixar els participants els objectes de valor?

  Recomanem que no portin objectes de valor.

  1. Poden els pares visitar els nens durant el campus?

  No, només amb avis previ i en casos puntuals.

Mètode de pagament i polítiques de cancel·lació

  1. Com puc pagar el campus?

  Es pot realitzar un pagament fraccionat del 50% fins el 13 de març (l'1 d’abril es pagarà el 50% restant de la inscripció). A partir del 14 de març no es podrà fraccionar el pagament.

  Pagament únic en la seva totalitat.

  1. Fins a quina data estaran disponibles les inscripcions?

  Fins el 16 de juny o fins que s’acabin el número de places.

  1. Quin és el mètode de pagament?

  El pagament es realitzarà quan es formalitzi la inscripció i es farà mitjançant Visa, Visa Electròn, Màster Card.

  1. Hi ha algun tipus de descompte?

  Comprova l'apartat de packs & promocions.

  Els descomptes no son acumulables.

  1. Puc cancel·lar la meva inscripció?

  Si, però fins a 14 dies desprès de l’inici de les inscripcions es retornarà el 100% del pagament. A partir d’aquest dia, no es retornarà cap import sense l’assegurança de cancel·lació i/o causes de força major.

  1. Existeix una assegurança de cancel·lació?

  Si, hi ha una assegurança opcional de cancel·lació de 125€ que pots seleccionar quan es formalitzi la inscripció. Aquesta assegurança et retorna el 100% del pagament fins al 15 d’abril de 2024 (excepte l’import de l’assegurança). Si la cancel·lació es produeix entre el 16 d’abril i el 31 de maig es retornarà el 75% de la inscripció. Si la cancel·lació es produeix entre l’ 1 i el 15 de juny es retornarà el 50% de la inscripció.

  A partir del 16 de juny, no es realitzarà cap devolució, tret dels casos de força major degudament acreditats.

   

 

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut